Feesten en partijen

Feesten en partijen bij de Mepperdennen

Ons eetcafé verliest haar functie, maar de ruimte wordt het hele jaar door ingezet voor familiedagen, bedrijvensessies, bruiloften en andere feestjes en partijen. Zolang het vooraf gepland wordt, is er veel mogelijk. Ook bieden we straks proeverijen en workshops en staan er mooie activiteiten op onze agenda. Wij laten op deze manier veel beter zien wat we in huis hebben op culinair gebied en qua gastvrijheid. Bij ons boek je ‘puur natuur’ en met onze bourgondische inslag bieden wij samen met ons enthousiaste team aan elke doelgroep maatwerk.

Uw feest wordt gegarandeerd een succes.

De Mepperdennen biedt volop mogelijkheden voor uw partij of bijeenkomst. Er is altijd een geschikte indeling voor uw groep mogelijk. Kijkt u snel bij groepsaccommodatie voor meer informatie. Bent u met een kleiner gezelschap en wilt u in een gezellige ongedwongen sfeer uw partij, verjaardag of event organiseren? Dan bent u van harte welkom in ons eetcafé. Wij zullen uw wensen compleet voor u uitwerken en zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Het ruime en gezellige café is exclusief te boeken, met of zonder overnachting voor maximaal 50 personen. Er is een bar, biljart en diverse knusse zitjes. Uiteraard verzorgen wij de catering, afgestemd op uw wensen. Wij maken uw partij of zakelijke bijeenkomst Drenthe tot een succes. Neemt u contact op voor een op maat gesneden advies.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Mepperdennen.nl
Hallo 👋