Bedrijfsuitje Drenthe in groepsaccommodatie Mepperdennen

Actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor uw bedrijfsuitje Drenthe? Een comfortabele plek en een ongedwongen sfeer? Dan is Groepsaccommodatie de Mepperdennen de juiste keuze voor u. Naast een groot sport- en speelveld direct voor de deur, biedt de prachtige omgeving van Meppen volop mogelijkheden voor diverse activiteiten. Kijkt u bij omgeving voor een indruk van mogelijkheden.

Uw feest wordt gegarandeerd een succes

De groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen van 15 tot maximaal 50 personen. Er is altijd een geschikte indeling voor uw groep mogelijk. Kijkt u snel bij groepsaccommodatie voor meer informatie.

Heeft u iets te vieren? Bij Groepsaccommodatie en Eetcafé de Mepperdennen wordt het gegarandeerd een succes. Het ruime en gezellige café is exclusief te boeken, met of zonder overnachting voor maximaal 50 personen. Er is een bar, biljart en diverse knusse zitjes. Uiteraard verzorgen wij de catering, afgestemd op uw wensen. Wij maken uw bedrijfsuitje Drenthe tot een succes. Neemt u contact op voor een op maat gesneden advies.

Onderstaand een indruk aan mogelijkheden. Deze kunnen we variëren van eenvoudig tot zeer uitgebreid:

  • Hapjesbuffet of ‘fingertip’
  • Warm en koud buffet
  • Barbecue
  • Stamppotbuffet