Zakelijk

Zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en feesten en partijen bij de Mepperdennen

 

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst in Drenthe? Een comfortabele plek en een ongedwongen sfeer? Dan is De Mepperdennen de juiste keuze voor u. Naast een groot sport- en speelveld direct voor de deur, biedt de prachtige omgeving van Meppen volop mogelijkheden om tijdens of na uw zakelijke bijeenkomst diverse activiteiten te ondernemen. Kijkt u bij omgeving voor een indruk van mogelijkheden.

 

Uw feest wordt gegarandeerd een succes

De Mepperdennen biedt volop mogelijkheden voor uw partij of bijeenkomst. Er is altijd een geschikte indeling voor uw groep mogelijk. Kijkt u snel bij groepsaccommodatie voor meer informatie. Bent u met een kleiner gezelschap en wilt u in een gezellige ongedwongen sfeer uw partij, verjaardag of event organiseren? Dan bent u van harte welkom in ons eetcafé. Wij zullen uw wensen compleet voor u uitwerken en zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

 

Het ruime en gezellige café is exclusief te boeken, met of zonder overnachting voor maximaal 50 personen. Er is een bar, biljart en diverse knusse zitjes. Uiteraard verzorgen wij de catering, afgestemd op uw wensen. Wij maken uw partij of zakelijke bijeenkomst Drenthe tot een succes. Neemt u contact op voor een op maat gesneden advies.

 

Onderstaand een indruk van de gastronomische mogelijkheden. Deze kunnen we variëren van eenvoudig tot zeer uitgebreid:

 

  • Verschillende warme en koude buffetten
  • Barbecue
  • Stamppotbuffet
  • Volledig verzorgd vergader arrangement
  • en nog veel meer…