Kom naar de 3e editie van festival LOS!

Boek hier je tickets voor LOS Festival 2023! Verdere info volgt

"Als je snel bent, dan kun je LOS!"

Na 2 warme, uitverkochte edities hopen we dit jaar weer succes te hebben met dezelfde ingrediënten: verrassende muziek, culinaire hoogstandjes en een gezellige sfeer waar je je thuis voelt. Dit jaar breiden we het culinaire aanbod nog verder uit, dus kom vooral met een lege maag!

De line-up is al deels bekend maar we kunnen alvast verklappen dat de rest veelzijdig, verrassend en opzwepend is. Voor ieder wat wils, dat is ons streven. En ook aan de junioren wordt gedacht, kaartjes voor kinderen tussen de 4 en 16 zijn slechts €5,-.

Zorg dat je er 13 mei bij bent en bemachtig zo snel mogelijk je kaart voor LOS!

Hi Hawaii

Hi Hawaii is een Brussels muzikaal duo van Jens Bouttery en Lennart Heyndels. De twee gedijen op basis van hun kennis in free jazz, hedendaagse muziek, pop, theater en filmmuziek. De habitat bevindt zich dus tussen catchy pop en grenzeloze improvisatie. Hun uiterst meezingbare teksten verwijzen naar de absurditeit, het geluk, en het ongeluk des levens.

Na twee EP’s, “GeRoeZeMoeS” en “Yours or Mine?”, brachten ze onlangs hun debuutalbum uit. In “The list” hebben ze hun klank uitgebreid met koperblazers, fluiten en strijkers die inmengen met de modular synths. De plaat is een ongebreidelde persoonlijke trip met het aura van een filpperkast die je tegelijkertijd aan het dansen, lachen en huilen maakt.

A murder in Mississippi

A Murder in Mississippi is een zeskoppige band uit Gent, België. Ze spelen Roots: een mix van Americana, Country, Folk, Blues en Irish Traditional. De bandleden delen hun passie voor muziek en laten hun uiteenlopende invloeden samensmelten tot een breed scala aan geluiden, waardoor ze een eigen stijl en een eigentijdse draai aan hun repertoire geven.

Marlon Pichel

9 jaar was Marlon Pichel toen hij voor het eerst het podium op ging. Voortkomend uit een zeer muzikale bloedlijn kwam hij op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Fascinatie sloeg over in passie en Marlon was voorbestemd om zijn entree te maken in het Nederlandse muzieklandschap.

Gewapend met een krachtige soulvolle stem en uitzonderlijke begaafdheid op drums is hij een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse soul. 

Met zijn zelf getitelde formatie keert hij terug naar zijn roots: Soul en Rock ‘n Roll. Dit voorjaar brengt Pichel zijn debuutalbum uit waarvan eerder al de singles Good Ol’ Loving (Radio Veronica Oorkonde) en I Wanna Boogie verschenen. Geïnspireerd door de groten der aarde (Otis Redding, Wilson Pickett) neemt hij je mee terug in de tijd naar de jaren 60 en 70 om je op de meest respectvolle manier de STAX sound te laten her

Murk Aukema (met band)

Dit keer geen mysteryact!! Maar vol op de flyer.

Onze eigen fantastische huismuzikant Murk. Dit keer met band en eigen repertoire!

...and more to be announced

Volg ons voor alle info rondom het festival LOS

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Mepperdennen.nl
Hallo 👋